Скачать Гайд Детокс организама [Екатерина Толстикова]

Информация
Цена: 195 РУБ
Организатор: Kail Kail
Ссылки для скачивания
Kail
Kail
Организатор
Организатор
Реакции
42 103
Монеты
1 191
Оплачено
0
Баллы
0
  • #SkladchinaVip
Гайд Детокс организама [Екатерина Толстикова]
Ссылка на картинку
Втома, проблеми зі шкірою, важкість у тілі або просто бажання почати «нове життя» з очищення — звучить знайомо? Але детокс — це не лише модний тренд, а справжня система, яку варто розуміти з точки зору науки.

Гайд «Детокс організму. Чесно про модну процедуру: що працює, а що ні!» створений, щоб допомогти вам зрозуміти, як працює ваш організм, розібратися в міфах і знайти безпечні, ефективні способи підтримки здоров’я. Ви дізнаєтеся, як допомогти своєму тілу природно очищатися, уникнути небезпек популярних детокс-практик та знайти методи, що справді працюють.

Це не черговий набір рекомендацій — це глибоке дослідження, яке пояснює, як функціонує детоксикація з фізіологічної точки зору, розкриває міфи, аналізує популярні детокс-препарати та процедури, а також надає перевірені рекомендації для тих, хто хоче допомогти своєму організму без шкоди для здоров’я. У гайді ви знайдете безліч посилань на медичні ресурси, дослідження з даної теми.

Для кого підходить:
  • абсолютно для всіх хто цікавиться темою детоксу та піклується про своє здоров’я
  • для нутриціологів
  • для дієтологів
  • для всіх хто працює або навчається у сфері здорового харчування (фітнес-тренерів, Health коучів тощо)
Показать больше

Зарегистрируйтесь , чтобы посмотреть скрытый контент.
Поиск по тегу:
Теги
детокс детокс организама екатерина толстикова
Похожие складчины
Kail
Ответы
0
Просмотры
49
Kail
Kail
Kail
Ответы
0
Просмотры
61
Kail
Kail
Kail
Ответы
0
Просмотры
54
Kail
Kail
Kail
Ответы
0
Просмотры
210
Kail
Kail
Kail
Ответы
0
Просмотры
42
Kail
Kail
Показать больше складчин

Войдите или зарегистрируйтесь

Вы должны быть авторизованны для просмотра материала

Создать аккаунт

Создать учетную запись займет не больше минуты!

Войти

Уже зарегистрированы? Просто войдите.